KWALITARIA AEGONPLEIN

KWALITARIA AEGONPLEIN Echt waar. Proef maar!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1212 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Aegonplein. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 2:24 Patat was dit keer karig maar ze hadden instructies goed opgevolgd gezien ik gevraagd had of t mogelijk was bij de 2 kaassoufflé menu 1 om te ruilen voor een frikandel. ze bieden ook een 2 frikandellen menu aan ( zelfde prijs) Bezorger was correct.
5 jul 2022 om 19:54 Alles was goed warm en heerlijk krokant. Top 10
3 jul 2022 om 21:02 Het eten erg lekker en warm Had gezegt dat de vorige keer mijn kroket geplet was, of ze er op konden letten met in pakken Zat er extra kroket bij mijn bestelling Erg aardig
2 jul 2022 om 7:50 Wat er geleverd is was weer helemaal top!
1 jul 2022 om 23:08 Weer gebroken kroketten. Beide zijn ook in 2 delen per 1 kroket gefrituurd! Kogelwond in de bamiblok ook. De bezorger was ook een chagrijnig,kortaftige muppet. Jullie kunnen nu echt de tering krijgen. Geef je geld hier niet uit is mijn advies!!!
1 jul 2022 om 21:37 Excellent food/ delivery
1 jul 2022 om 8:52 Duurt veel te lang
1 jul 2022 om 1:05 snelle bezorging, eten was goed alleen wel pittig..?!
28 jun 2022 om 19:30 Het eten was zoals altijd weer prima. Deze keer zelfs al binnen 20 minuten bezorgd. De bezorger in kwestie mag trouwens wel wat aan zijn houding doen. Niet bepaald het visitekaartje dat je graag wilt hebben voor je zaak.
26 jun 2022 om 19:49 Helaas weer een zaak die achteruit gaat! Slappe raspatat, weer sauzen vergeten. Bakjes half gevuld. Miste vlammetjes, miste kipnuggets. Voor vier personen besteld maar kreeg voor net twee personen. Wij bestellen hier niet meer