KWALITARIA AEGONPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Aegonplein. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 14:58 Ordered: Hot wings too salty. Fries with chicken without salt. Overall very disappointed kwalitaria once use to be my first choice but not anymore.
2 dec 2022 om 20:33 Super
1 dec 2022 om 19:13 Lekker warm bezorgd. Prijs kwaliteit ook goed. Wordt helaas als alles ook weer duurder.
29 nov 2022 om 21:08 Ik bestelde een burger menu van de herfst promotie. Helaas zat er een verborgen houtje stokje tussen me broodje waardoor ik bijna stikte in me burger. En de kwaliteit van het vlees en de krokante kip/ friet was bar slechte. Droog en taai Heel jammer
28 nov 2022 om 18:36 Heerlijk gegeten
28 nov 2022 om 6:36 Ondanks dat we voor 16u al de bestelling hadden doorgeven was deze een half uur te laat. We weten dat zondag wat drukker is, maar dit had voorkomen kunnen worden. De patat was koud, de frikadel ook.
27 nov 2022 om 20:17 In oktober geen volledige levering van bestelling, nu weer een manco. Slordig. Als je belt krijg je moeilijk contact. Daarna aangeboden om terug te betalen wat met een tikkie snel werd opgevolgd.
27 nov 2022 om 20:12 Hebben een uur op ons eten moeten wachten . Misschien omdat het zondag is . Na gebeld te hebben zei ze dat het op dat moment de deur uit ging . Verder was alles goed . Lekkere kipsaté. Patat was goed gebakken .
27 nov 2022 om 19:50 Bezorging duurde 1.5 uur en was lauw
25 nov 2022 om 19:50 Eten is altijd warm en goed, snelle bezorging en vriendelijke bezorger
23 nov 2022 om 19:31 Netjes binnen aangegeven tijd bezorgd. Eten goed warm en ruime porties.
22 nov 2022 om 14:14 Ik bestel hier vaker en doorgaans oke. Nu ben ik erg ontevreden. Zeer lang wachten (75 min.) terwijl het niet druk was (einde vd ochtend). Bezorger sprak mij aan met een ongepast "he vriend". Eten was half koud. Erg slecht.